Menu

Bra tillfällen för catering


Catering är när man anställer ett företag som står för maten vid en tillställning och det finns många olika tillfällen då det här är ett jättebra koncept. När det handlar om lite större tillställningar kan det vara helt omöjligt att laga all maten själv. Sedan ska man se till att den serveras varm och att inget står framme för länge och så vidare.

Om det är en mindre tillställning som det handlar om kan det också vara jobbigt att hålla på och fixa och dona i köket hela tiden när man egentligen vill spendera tid med sina gäster. Sist, men inte minst, är det hela städningen och disken som man ska ta hand om efteråt som kan kännas övermäktig. Anlita därför istället en catering så att du kan fokusera på dina gäster.

Bröllop

När det nalkas bröllop finns det tusen olika saker som ska fixas! Det är klänning, gästlista, dekoration, liveband och mycket mer! Därför kan man göra sig själv en tjänst och anlita en catering för att fixa maten.

Begravningar


Precis som man kan anlita en begravningsbyrå i Göteborg finns det även cateringfirmor som kan se till att maten på själva mottagningen också blir bra. Om man har svårt att hitta en så kan man alltid fråga sin begravningsbyrå, de har koll på allting. Det är i många fall svårt att tänka helt och hållet när man sörjer. Att hålla på och planera en begravning och allting kring mottagningen efteråt kan vara väldigt påfrestande och är helt enkelt inte värt besväret. Det finns så många olika företag som kan ta över det här jobbet och göra tillvaron enklare i situationer som kan vara svåra.

Dop

När det är dags att döpa den lille kan man med fördel också anlita en catering. Kanske är det roligt att ha ett särskilt tema på sitt dop, med mat och dessert som följer en gemensam tråd. Har man många små barn kring sig är det nästan ett måste att anlita en catering, om man inte vill bli helt utmattad det vill säga. Kom ihåg att det ska finnas mat som passar för både de stora och de små gästerna.

Student


När någon i familjen tar stundenten brukar hela släkten komma på besök. Det kan i vissa familjer bli väldigt stora tillställningar, och med stora barn och en massa vuxna gäster går det åt en hel del mat. Under studenten brukar gästerna också droppa in allt eftersom, och det kan därför vara svårt att avgöra hur mycket mat man ska värma åt gången.

Födelsedagsfest

När någon fyller år kan också vara ett bra tillfälle för en catering. Kanske ska man planera en trevlig sittning med flera rätter, särskilt om det är så att födelsedagsbarnet fyller jämt. Man vill ju inte behöva fixa runt i köket när det vankas fest.

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

immunity